Witte Bedjes Actie 2021

Behalve het financieren van reguliere aanvragen, kiest Stichting Witte Bedjes elk jaar een actiedoel. Dit jaar vragen we uw speciale aandacht voor twee initiatieven die een ziekenhuisopname voor kinderen minder stressvol kunnen maken.

De kinderafdeling van het OLVG Oost wil graag een aantal tablets aanschaffen waarmee zij de kinderen kunnen voorbereiden op wat komen gaat. Of juist kunnen afleiden als dat nodig is. Datzelfde doel heeft de Qwiek.up die de kinderafdeling van ziekenhuis Amstelland in Amstelveen zou willen aanschaffen. Met de Qwiek.up kan een kille behandelkamer worden omgetoverd in bijvoorbeeld een sterrenhemel of een aquarium met visjes.

Stichting Witte Bedjes wil graag bijdragen aan deze mooie initiatieven die een ziekenhuisbezoek voor kinderen een stuk minder onaangenaam maken.

Mogen we rekenen op uw steun?

NL52 INGB0000205500 t.n.v.: Stichting Witte Bedjes

Veel dank!